lördag 3 augusti 2013

En regnig men trevlig födelsedag :)

Sarx hade gjort en fin skylt :)

Den 31 juli firade vi alltså Harry Potter, J.K. Rowling & USCs gemensamma födelsedag. Vi var ett gäng på ungefär 25 häxor och trollkarlar som trotsade det tråkiga vädret och samlades i Uppsalas stadspark för att fira med fika, quidditch, förbannelsekubb och härligt umgänge. Framemot kvällskvisten begav vi som fortfarande inte lessnat på det gråa vädret oss iväg till domkyrkan för att lajva Fenixorden mot dödsätarna. Tyvärr regnade det en del just då så vi sökte skydd under ett tak och lekte Harry Potter-maffia en stund innan vi började lajvandet. Regnet resulterade i en väldigt fin regnbåge :)


I USCs förbannelsekubb spelar ministeriet mot dödsätarna & kungen är utbytt mot Dumbledore.

Häxor som spelar förbannelsekubb.

Det oerhört vackra fikabordet bjöd på många godsaker :D

Quiddtichmatchen mellan Gryffinpuff och Mördarsniglarna (Slytherclaw). Mördarsniglarna vann med 10 poäng! (Bild snodd av Maria, jag var med & spelade :3)

Tyvärr finns det inga bilder från lajvet så ni får klara er med dessa. Innan jag slutar skriva vill jag bara tacka alla som dök upp för en supertrevlig dag! Det var roligt att träffa både gamla & nya vänner. Jag hoppas att vi ses snart igen - kanske på årsmötet eller Hogwartsexpressen?

/Ikka



1 kommentar:

Felicia sa...

Åh, finns det en chans att man kan joina erat community?? Är nyflyttad till uppsala och en harry potter missbrukare ^^

/Felicia