torsdag 5 januari 2012

Filmkväll och trolldrycker

God afton alla magiska varelser!

Jag tänkte berätta lite om hur vi hade det på filmkvällen, och vad vi kommer göra härnäst, om det går för sig.
Vi hade ju en filmkväll med filmer som innehöll så många Harry Potter-skådespelare som möjligt. Kvällen var den första av troligen ganska många filmkvällar med det temat, då det finns en rejäl bunt med filmer att välja på med minst två HP-skådisar som medverkar.
Den här gången var vi hemma hos Jonte, som praktiskt nog hade tillgång till ett bra rum med soffa, madrasser och en rejäl TV. Vi var sisådär en tio-femton personer som klämde in oss i rummet, och vi fick plats ganska bra. Chips, ostbollar, popcorn, godis och diverse olika sorters cider och läsk konsumerades i stora mängder, och vi hade också sett till att alla hade med sig egen mat att äta under kvällen, då vi var där ganska länge.
Tre filmer hann vi med innan vi var utmattade och det blev för sent. Det blev Sleepy Hollow, Blow Dry och Love Actually. Jag tror alla var skapligt nöjda med filmvalen.
Nästa gång blir det några andra filmer, vilka får vi se då!


Det vi ska hitta på närmast härefter är att vi ska fira Snapes 52-årsdag nu på söndag, den 8/1. Han fyller ju på måndag, men det är lite lättare att fira på en söndag. Vi ska först ha möte, och sedan blir det fest med mat, trolldrycksblandande och kanske fika om någon orkar ta med sig det. Huvudsaken är att vi blandar trolldrycker och har roligt.

Om du läser det här och tycker det verkar jätteroligt, men inte är med i USC, så ska du naturligtvis gå med i föreningen så fort du kan. Skicka en uggla till uppsala.slugclub@gmail.com så får du all information så fort som möjligt. Inträdeskraven är små, man behöver bara vara minst tretton år gammal samt ha läst alla sju böckerna om Harry Potter.

Vi ses hemma hos Snape!
Kram
/Sara

Inga kommentarer: